Espectacle i concerts

La companyia Sonall, música per a nadons presenta l’espectacle “La nostra amiga Girafa”, una experiència musical i teatral que farà viatjar els infants a través de l’imaginari dels animals per un món ple d’emocions. Creat, dirigit i interpretat per les músiques i especialistes en educació musical Gemma Rafecas i Marta Casals, l’espectacle està dirigit a un públic familiar, principalment infants de 0 a 6 anys, i presenta una varietat de gèneres musicals que van del reggae al pop passant pel folk i d’altres pinzellades estilístiques. Tot plegat, una proposta musical i teatral que segur que enganxarà tant als més petits com els més grans de la família!

Des de 2018, han actuat en sales, escoles i llibreries d’arreu de Catalunya (Sala Fènix, Sala Badabadoc, Teatreneu, Lluïsos de Gràcia, Auditori Agustí Cohí-Grau del Vendrell, Espai Familiar Caliu, Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia, Llibreria Luz de Lula…).

 

Fitxa artística
Idea original, composicions i dramatúrgia: Gemma Rafecas i Marta Casals
Direcció artística i producció: Gemma Rafecas i Marta Casals
Direcció musical: Anna Urpí

Fitxa tècnica
Durada: 40 minuts
Tipus: espectacle musical i teatral infantil
Idioma: català

CONTRACTACIÓ

Podeu contractar l’espectacle familiar “La nostra amiga Girafa”, de “Sonall, música per a nadons” enviant un mail a info@sonall.cat o trucant directament a la companyia: (+34) 717 716 903 / (+34) 606 064 716

www.sonall.catInstagramSpotifyYoutube