Qui som?

QUI SOM

MARTA CASALS

Diplomada en Mestre Especialitat Educació Musical (2010) per la Universitat Autònoma de Barcelona i titulada amb el Màster de Gestió Cultural (2012) i el Màster d’Humanitats: art, literatura i cultura contemporànies (2016), ambdós per la Universitat Oberta de Catalunya. És Doctora en Sociologia per la Universitat de Barcelona (2018).

Es forma musicalment en piano i cant modern i jazz. Des de 2005 que exerceix com a docent de música a diferents escoles, com ara el Centre d’Estudis Musicals Passatge i :UT Centre d’Estudis Musicals, essent mestra de Música per a Nadons, Sensibilització Musical, Llenguatge Musical, Coral, Cant i Piano i mestra d’extraescolars de música. Compositora, intèrpret i productora del disc Maila, un món de contes a través de la música (Marta Casals Edicions, 2014) i intèrpret dels llibres Cançons de bressol (2012) i Conte de Nadal (2013), ambdós publicats per Publicacions Abadia de Montserrat.

GEMMA RAFECAS

Diplomada en Mestre Especialitat Educació Musical (2009) per la Universitat Autònoma de Barcelona, titulada en el Pla de Formació de l’actor per l’Estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver de Barcelona (2016) i amb el Màster Internacional de Vocal Coach (2017) per la Universitat Autònoma de Barcelona – Hospital de Sant Pau.

Es forma musicalment en flauta travessera, piano, harmonia moderna i cant modern. Des de 2005 que dirigeix diferents corals infantils, de joves i d’adults i des de 2009 que exerceix de mestra de música en diferents centres de la província de Barcelona com el Centre d’Estudis Musicals Passatge o el col·legi La Salle Bonanova, essent mestra de música de primària i infantil, Llenguatge Musical, Conjunt Instrumental, Piano, Flauta Travessera, Teatre Musical i Cant Coral.