Qui som?

QUI SOM

MARTA CASALS

Diplomada en Mestre Especialitat Educació Musical (2007/10) per la Universitat Autònoma de Barcelona i titulada amb el Màster de Gestió Cultural (2010/12) i el Màster d’Humanitats: art, literatura i cultura contemporànies (2013/16), ambdós per la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment és Candidata a Doctora en Sociologia per la Universitat de Barcelona.

Es forma musicalment en piano i cant modern i jazz. Des de 2005 que exerceix com a docent de música a diferents escoles, com ara el Centre d’Estudis Musicals Passatge i :UT Centre d’Estudis Musicals, essent mestra de Música per a Nadons, Sensibilització Musical, Llenguatge Musical, Coral, Cant i Piano i mestra d’extraescolars de música. Compositora, intèrpret i productora del disc Maila, un món de contes a través de la música (Marta Casals Edicions, 2014) i intèrpret dels llibres Cançons de bressol (2012) i Conte de Nadal (2013), ambdós publicats per Publicacions Abadia de Montserrat.

GEMMA RAFECAS

Diplomada en Mestre Especialitat Educació Musical (2006/09) per la Universitat Autònoma de Barcelona, titulada en el Pla de Formació de l’actor per l’Estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver de Barcelona (2012/16) i amb el Màster Internacional de Vocal Coach (2016/17) per la Universitat Autònoma de Barcelona – Hospital de Sant Pau.

Es forma musicalment en flauta travessera, piano, harmonia moderna i cant modern. Des de 2005 que dirigeix diferents corals infantils, de joves i d’adults i des de 2009 que exerceix de mestra de música en diferents centres de la província de Barcelona com el Centre d’Estudis Musicals Passatge o el col·legi La Salle Bonanova, essent mestra de música de primària i infantil, Llenguatge Musical, Conjunt Instrumental, Piano, Flauta Travessera, Teatre Musical i Cant Coral.